Lakol

Origen : Haiti
Instrumento :
Estilos : Compas
Vea También : Tantan (Stanley Toussaint)

Lakol : discografía

Lakol - The Boss album cover Album : The Boss
Año : 2011
Lakol - Live album cover Album : Live
Año : 2009
Lakol - Rev mwen album cover Album : Rev mwen
Año : 2005
Lakol - Compa Nan Twoua Yo album cover Album : Compa Nan Twoua Yo
Año : 2004
Lakol - Something special album cover Album : Something special
Label : Hibiscus Records
Año : 2002
Lakol - Gran moune pran kou, ti moune pran kou album cover Album : Gran moune pran kou, ti moune pran kou
Año : 2001
Lakol - Djole album cover Album : Djole
Año : 1999
Lakol - The best of Lakol album cover Album : The best of Lakol
Label : Hibiscus Records
Año : 1999
Lakol - Vi'n danse album cover Album : Vi'n danse
Año : 1999
Lakol - Easy Girl album cover Album : Easy Girl
Año : 1995
Lakol - Kolem album cover Album : Kolem
Año : 1994
Lakol - Olé Olé album cover Album : Olé Olé
Año : 1992
Lakol - Yon Melodi album cover Album : Yon Melodi
Año : 1991
Lakol - Levanjil album cover Album : Levanjil

Puede probarse en la página de FNAC España : WWW.FNAC.ES