The Congos

The Congos

Origen : Jamaica
Instrumento :
Estilos : Reggae

The Congos : discografía

The Congos - Back In The Black Ark album cover Album : Back In The Black Ark
Año : 2009
The Congos - Cock Mouth Kill Cock album cover Album : Cock Mouth Kill Cock
Año : 2006
The Congos - Fisherman Style album cover Album : Fisherman Style
Año : 2006
The Congos - Swinging Bridge album cover Album : Swinging Bridge
Año : 2006
The Congos - Give Them the Rights album cover Album : Give Them the Rights
Año : 2005
The Congos - Lion Treasure album cover Album : Lion Treasure
Año : 2001
The Congos - Live At Maritime Hall San Francisco album cover Album : Live At Maritime Hall San Francisco
Año : 2000
The Congos - Revival album cover Album : Revival
Año : 1998
The Congos - Natty dread rise again album cover Album : Natty dread rise again
Label : RAS Records
Año : 1997
Blank Cover Album : Face The Music
Año : 1981
Blank Cover Album : Image Of Africa
Año : 1979
The Congos - Congo Ashanti album cover Album : Congo Ashanti
Año : 1979
The Congos - Heart Of The Congos album cover Album : Heart Of The Congos
Año : 1977

Puede probarse en la página de FNAC España : WWW.FNAC.ES