Baaba Maal

Origine : Sénégal
Instrument :
Styles : Yella
Site Officiel : Baaba Maal

Baaba Maal : discographie

Baaba Maal - On the Road album cover Album : On the Road
Année : 2009
Baaba Maal - Television album cover Album : Television
Année : 2009
Baaba Maal - Kettode & Sangoul album cover Album : Kettode & Sangoul
Année : 2006
Baaba Maal - The Best of The Early Years album cover Album : The Best of The Early Years
Label : Wrasse Records
Année : 2003
Ref : CD wrass 093
Baaba Maal - Missing you (Mi yeewnii) album cover Album : Missing you (Mi yeewnii)
Label : Naive
Année : 2001
Baaba Maal - Live at The Royal Festival Hall album cover Album : Live at The Royal Festival Hall
Label : Auvidis
Année : 2000
Baaba Maal - Jombaajo album cover Album : Jombaajo
Label : Syllart
Année : 1999
Baaba Maal - Nomad soul album cover Album : Nomad soul
Label : Virgin
Année : 1998
Ref : CD 8465322
Baaba Maal - Souka Nayo album cover Album : Souka Nayo
Année : 1998
Baaba Maal - Firin' in fouta album cover Album : Firin' in fouta
Label : Mango
Année : 1994
Ref : CD 524 024-2
Baaba Maal - Lam Toro album cover Album : Lam Toro
Label : Mango
Année : 1993
Baaba Maal - Baayo album cover Album : Baayo
Label : Mango
Année : 1991
Ref : CD 848 300-2
Baaba Maal - Taara album cover Album : Taara
Label : Syllart
Année : 1990
Ref : CD 38774-2
Baaba Maal - Djam Leelii album cover Album : Djam Leelii
Label : Mango
Année : 1989
Ref : CD CCD 9840
Baaba Maal - Wango album cover Album : Wango
Label : Syllart
Année : 1988
Ref : CD SYLCD 8348

Actualité de Baaba Maal

Baaba Maal : videos

Live at the Royal Festival Hall Video : Live at the Royal Festival Hall